Over ons


Sommers Installatietechniek is het bedrijf waar u terecht kunt voor het ontwerpen, installeren en beheren van diverse aspecten in de installatietechniek.
Door gebruik te maken van moderne gereedschappen, op de bouw en op de project uitvoering, wordt een positief resultaat bereikt voor de opdrachtgever en ons bedrijf. Want indien u tevreden bent, rijden wij met een glimlach naar huis.

De werkwijze van Sommers Installatietechniek is modern en dynamisch. Onze uitgebreide vrijblijvende offerte wordt na een eigen ontwerp gecalculeerd met ons ERP pakket Atrium Proffesional van Syntess Software.
Na uw schriftelijke opdracht wordt er een opdrachtbevestiging gemaakt. Daarna wordt er een digitale tekening gemaakt in Stabiplan Stabicad  voor alle installaties.

Op de uitgebreide tekeningen kunnen alle aangeboden onderdelen van de offerte worden nagelezen en gecontroleerd. Na dat de ontwerp tekeningen door de opdrachtgever zijn goedgekeurd wordt er begonnen met de uitvoering van het project. Het project wordt uitgevoerd met kwaliteit A-materialen.
Onderdelen welke niet aan onze kwaliteitsnorm en levensduur verwachting voldoen worden niet gebruikt.

Bij renovatieprojecten wordt er vaak gewerkt op regiebasis conform ons werkbonnen systeem. Ook zijn er niet zo vaak tekeningen aanwezig en wordt er gewerkt d.m.v. schetsen en de afspraken die gemaakt zijn. Hierdoor zijn we een gedegen partij voor alle renovatiewerken in de installatietechniek.