Dak- en zinkwerkzaamheden


Is uw dakgoot of uw platte dak aan vervanging toe?

Heeft u lekkage aan uw dak of dakgoten? Dan is Sommers Installatietechniek de aangewezen partij om dit voor u op te lossen.

 

Bitumineuze dakbedekkingen

Onze werkzaamheden omvatten diverse dakconstructies zowel in de nieuwbouw als in de renovatie. Denk ook aan uw chalet of vakantiewoning.

Sommers Installatietechniek heeft tal van specialisten op het gebied van dakbedekking in dienst. Of het nu renovatie is van een bestaande dak, balkon of chalet  of het aanbrengen van een geheel nieuwe bedekking van uw nieuwbouw project.

Ook hierbij gebruiken wij A-materialen van Royal Roofing Materials als bitumineuze dakbedekking Royalgum in APP en SBS.

 

 

Zinken dakgoten en hemelwaterafvoeren

Voor nieuwe en of renovatiewerkzaamheden aan zinken goten en daken verwerken wij ook alleen maar kwaliteit zink met KOMO-keur.   Hierdoor bieden wij jaren kwaliteit voor uw dakgoten en deklijsten.

 

dakgoot 1 zinken goot 1 zink-koperwerk-3  zinken-dakgoot

Werkend volgens de wettelijk gestelde eisen staan wij garant voor een betrouwbaar advies en een kwalitatief hoogwaardige afwerking.

Overbodige en restmaterialen worden conform de milieu eisen afgevoerd en zoveel mogelijk gerecycled. Hiervoor gebruiken wij onze eigen milieustraat i.s.m. een afvalverwerkend bedrijf. Natuurlijk werken wij ook conform de huidige ARBO wetgeving en zijn er bij brandgevaarlijke werkzaamheden de benodigde brandblussers en persoonlijks beschermingsmiddelen aanwezig voor de veiligheid van onze vakmensen.

Daken en dakgoten hebben ook onderhoud nodig. Vraag naar de mogelijkheden. Werkt u in een organisatie, bedrijf of VvE van een woongemeenschap denk dan eens na over een MeerJarenOnderhoudPlanning.

Wij werken samen met diverse betrouwbare partners om voor u als klant het beste eind product te garanderen.