Verwarmings installaties


Wilt u uw gaskachel vervangen door een CV-installatie? Is het tijd voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw verwarmingsinstallatie? Gaat uw verwarming kapot op de koudste dag van het jaar? Op de mensen van Sommers Installatietechniek kunt u rekenen! Ook voor onder andere vloerverwaring en muurverwarming.
Wilt u energie besparen? Sommers Installatietechniek helpt u graag met het installeren van energiezuinige alternatieven. Wij installeren onder meer zonnepanelen en warmtepompen. Dat een warmtepomp ook koelte biedt wanneer het weer daarom vraagt, maakt deze energiezuinige installatie dubbel zo effectief.

Er valt veel geld te besparen met een goede kamerthermostaat. Hoe vaak vergeet u niet de thermostaat lager te zetten als u de deur uitgaat of wanneer u gaat slapen?
Zelfs met een normale klokthermostaat is het lastig de behoefte aan verwarming af te stemmen op uw leefgedrag, omdat uw schema en dat van uw gezin soms per dag verschilt.

Met een “zelfdenkende”thermostaat  kunt u door de unieke aanwezigheidsdetectie tot 26% op uw energierekening besparen. Voor het programmeren van de klok wordt de thermostaat verbonden aan de pc Deze thermostaat volgt uw leefpatroon zonder lastige bediening en schakelt automatisch naar een lagere temperatuur als u er niet bent!
Sommers Installatietechniek is exclusief dealer van Honeywell Evo Home waardoor wij U 5 jaar garantie kunnen verlenen i.p.v. de normale 2 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.kijkvoelbeleef.nl

 

 

CV installatie
Naar een CV installatie wilt u het liefst geen omkijken hebben. En wat Sommers Installatietechniek betreft blijft dat zo. Wij nemen graag uw zorgen uit handen door de centrale verwarming te plaatsen en vervolgens ook te onderhouden. Niets is zo vervelend als wanneer u middenin de winter met een kapotte CV installatie komt te zitten. Dan is het een prettige gedachte dat wij u niet in de kou laten staan en onze monteur snel bij u is. Op de service en betrouwbaarheid van Van der Vloed mag u te allen tijde een beroep doen.

We plaatsen zowel CV ketels als vloerverwarming, convectoren en radiatoren.  Voor een complex van Mooiland in Schaijk hebben we al eens 58 CV ketels vervangen inclusief de rookgasafvoeren (in 24 werkdagen!) Dat er ook op grote schaal een beroep op ons wordt gedaan, bewijst wel dat onze deskundigheid op dit gebied zeer wordt gewaardeerd. Met het afsluiten van een service-contract garanderen wij u een jarenlang plezier van uw CV installatie.

Familiebedrijf met hart voor zijn diensten
Sommers Installatietechniek is een begrip in de branche van installatiebedrijven. Het familiebedrijf is al in 1991 opgericht en inmiddels toe aan de tweede generatie. Van familiebedrijven is bekend dat ze hart hebben voor hun product en diensten. Dat beperkt zich in ons geval niet alleen tot de CV installatie. Sommers is eveneens uw specialist op gebieden als loodgieterswerk, airconditioning en technische installaties.

Behaaglijk warm met een CV installatie van Sommers Installatietechniek
Onze deskundige medewerkers vertellen u met alle plezier meer over de mogelijkheden van een centrale verwarmingsinstallatie. U kunt contact met één van hen opnemen.