Gas installaties


Gas installatiesKookt u op gas? Wordt uw huis verwarmt door een sfeervolle gashaard? Gas is handig en brengt, in het geval van de gashaard, sfeer in huis. Maar gas kan ook gevaarlijk zijn als de leidingen gaan lekken of roesten, of als toestellen geen gepast onderhoud hebben gehad.

Energieleveranciers controleren doorgaans alleen de hoofdmeter buiten het huis. Voor de gasleiding onder uw huis bent u zelf verantwoordelijk. Wilt u graag weten in welke staat de leidingen onder uw huis zich bevinden? Wij controleren het graag voor u.
Wij ontwerpen, monteren en beheren gasinstallaties conform ons kwaliteitsysteem KOMOInstall/BRL6000.

Bij werkzaamheden aan een gasinstallatie worden voor- en na onze werkzaamheden uitgebreide persproeven gedaan over de installaties en vastgelegd in een rapportage. Daarna wordt deze aan u beschikbaargesteld.

Tevens ontvangt u op uw verzoek een VeiligheidsVerklaring voor de installatie(s).
De installaties worden uitgevoerd in kunststofleidingen en/of koperenleidingen. Voor Uponor Unipipe kunststof- leidingen worden bijbehorende persfittingen gebruikt. Voor koperenleidingen worden Vsh messing soldeer- verbindingen, Vsh knelfittingen en Vsh persfittingen toegepast.

Wij werken al 20 jaar met kwaliteitsmaterialen waardoor u als klant in de toekomst minder onderhouds- werkzaamheden nodig heeft aan de installaties.